Lliga anglesa
Esports Futbol 29/12/2010

El Wigan de Roberto Martínez atura l'Arsenal (2-2) i evita que arribi al liderat

El Wigan ha evitat en el tram final la victòria de l'Arsenal (2-2) i la seva escalada al liderat, al costat del Manchester United i el Manchester City

BarcelonaEl Wigan, que entrena Roberto Martínez, ha evitat en el tram final la victòria de l'Arsenal (2-2) i la seva escalada al liderat, al costat del Manchester United i el Manchester City, a una Premier que abans del tancament de l'any ha vist la reacció del campió, el Chelsea, i un nou ensopec del Liverpool, que ha caigut a Anfield contra el Wolverhampton (0-1).

La carrera del conjunt del francès Arsène Wenger per erigir-se en alternativa a l'èxit en la Premier ha patit una reculada davant el Wigan, un equip que any rere any baralla per evitar el seu retorn a la segona categoria.

El partit s'ha posat en contra per a l'Arsenal, ara tercer a dos punts dels dos equips de Manchester. Un penal transformat per Ben Watson ha posat coll amunt la situació al conjunt londinenc, que ha reaccionat de forma fulgurant en el tram final de la primera part.

Dos gols en els quatre minuts previs al descans han donat la volta a la situació. Andrey Arshavin i Nicklas Bendtner han oficialitzat la remuntada. Tot i això, el Wigan ha mantingut el tipus i ha evitat que el seu rival sentenciés el partit.