Futbol
Esports Futbol 01/09/2011

Xavi: "No hi ha esquerda i, si n'hi ha, es comenta"

El jugador internacional del Barça ha reconegut que Iker Casillas, capità de la selecció espanyola i porter del Reial Madrid, el va trucar després dels incidents de la Supercopa d'Espanya

Efe
1 min
Xavi, durant la roda de premsa.

Sankt GallenXavi Hernández, jugador internacional del Barça, ha reconegut que Iker Casillas, capità de la selecció espanyola i porter del Reial Madrid, el va trucar després dels incidents de la Supercopa d'Espanya.

"He estat parlant amb Iker i bé. Les coses es parlen, com ha passat en totes les concentracions. I també hi ha l'entrenador per portar això a bon port. No hi ha hagut un gran problema pel tema dels clàssics. Som gent que li agrada el futbol i volem bon rotllo i bon ambient", ha assegurat el migcampista en roda de premsa.

"No hi ha esquerda i, si n'hi ha, es comenta. Estem per sumar tots i en convivència qualsevol cosa que hi hagi hagut es tracta", ha afegit. "Som un grup molt bo de gent que portem molts anys aquí i volem el millor per al futbol espanyol. Les coses pendents per puntualitzar es parlen. Tots remem pel bé per al futbol espanyol", ha dit.

El migcampista català ha demanat "girar full" i mirar al futur abans de continuar parlant d'enfrontaments entre companys de selecció. "Tot segueix igual. S'han parlat coses, s'han comentat i intentem passar pàgina de tot perquè el futbol espanyol tingui bona salut. Es parla més d'això que d'una Espanya que acaba de guanyar el Mundial i l'Eurocopa en el millor moment de la seva història", ha sentenciat.

stats