Futbol
Esports Futbol 11/11/2011

Xavi: "Casillas sempre té una vida més i, quan tot està perdut, et salva"

El migcampista del Barça elogia el seu company de selecció i diu d'ell que "és un capità que fa pinya" i una "persona fantàstica"

Ara
1 min
Iker Casillas i Xavi Hernández en una roda de premsa.

BarcelonaIker Casillas sumarà 126 partits a la selecció espanyola i igualarà Andoni Zubizarreta com el jugador amb més internacionalitats. Xavi Hernández ha aprofitat un acte de la Federació per lloar al porter del Reial Madrid. "És una persona fantàstica, un capità que fa unió dins el vestuari. Em quedo més amb la persona que amb el futbolista".

Xavi, però, ha admirat la capacitat de Casillas d'aparèixer sempre en els moments més difícils de l'equip. "Quan tot està perdut, Iker hi és i et salva. Sempre té un crèdit de més, una vida més".

Per al jugador del Barça, Casillas batrà tots els rècords amb Espanya "perquè té més recorregut que un futbolista de camp".

Sobre el bon moment de la selecció, Xavi ha recordat la bona feina de les categories inferiors en anys anteriors a l'èxit de l'absoluta i ha assegurat que ara s'estan recollint els fruits "de tot el que es va invertir en el seu dia".

Per últim, també ha destacat que "és bo que el futbolista espanyol surti" a jugar a altres lligues perquè això permet que puguin "aportar coses noves a la selecció, cosa que no passava fa alguns anys".

stats