Copa Amèrica
Esports Futbol 17/07/2011

Xile parteix com a favorita per arribar a 'semis' davant una Veneçuela que vol seguir fent història

Els xilens tenen les baixes de Matías Fernández i Beausejour. Valdivia no està al 100%, mentre que Alexis Sánchez continua pendent del seu traspàs al Barça

Redacció
1 min
El davanter xilè Alexis Sánchez durant el partit contra Mèxic de la Copa Amèrica.

BarcelonaLes seleccions de Xile i Veneçuela s'enfronten (matinada de diumenge a dilluns, a les 0.15) per un lloc a les semifinals de la Copa Amèrica. Els xilens, amb Alexis Sánchez -el jugador pretès pel Barça- parteixen com a favorits però els veneçolans volen fer història i arribar a la seva primera semifinal de la competició.

El tècnic xilè, Claudio Borghi, continua sense poder comptar amb Matías Fernández mentre que Jorge Valdivia encara no està al 100%. A més, Alexis Sánchez continua pendent del seu traspàs al Barça, per la qual cosa el seleccionador pateix perquè no es concentri de manera adequada per l'enfrontament. A aquestes circumstàncies s'hi afegeix la baixa per sanció del migcampista Beausejour, expulsat al partit contra el Perú.

D'altra banda, la selecció de Veneçuela sí que pot comptar amb tots els efectius. Els bons resultats del combinat ha despertat un país que, només uns anys enrere, ni haguessin somniat a arribar tan lluny a la competició continental. Encara que això també pot ser un handicap, i el seleccionador César Farías n'és conscient, i ja fa dies que treballa perquè els seus homes no es desconcentrin, ni abans ni sobre el terreny de joc.

El guanyador de l'enfrontament jugarà les semifinals contra el vencedor del partit entre el Brasil i Paraguai.

stats