FUTBOL
Esports Futbol 23/09/2011

Zidane: "La confiança del madridisme en Mourinho és plena"

El director del primer equip del Reial Madrid ha mostrat tot el seu suport a Mourinho després del pitjor inici de Lliga del Reial Madrid en les set últimes temporades

Efe
1 min
Zidane, amb Moruinho. REIALMADRID.COM

MadridZinedine Zidane, director del primer equip del Reial Madrid, ha mostrat tot el seu suport a Mourinho després del pitjor inici de Lliga del Reial Madrid en les set últimes temporades. "Som un gran grup liderat pel millor entrenador del món, José Mourinho. Jo sento que la confiança en ell és plena, tant dels jugadors com del club i de tot el madridisme", ha dit als mitjans del club.

"Sabem que en cada temporada hi ha moments difícils i que no es guanya la Lliga, la Champions ni la Copa del Rei en tres o quatre partits, per la qual cosa cal seguir treballant de la manera en què s'està fent, amb la confiança absoluta que aconseguirem el que tots volem. Mourinho és molt conscient de la immensa responsabilitat que implica ser l'entrenador del Reial Madrid i per això la seva exigència és sempre màxima amb tot l'equip", ha afegit.

Zidane ha llançat un missatge de tranquil·litat i confiança en la plantilla, que ha assegurat està molt unida. "La nostra afició pot estar tranquil·la perquè aquest entrenador i aquests jugadors donaran el màxim per aquest escut. Encara que hi hagi molt soroll al nostre voltant em podeu creure quan us dic que en l'equip i a Valdebebas estem molt units".

"L'equip té talent i qualitat suficients per oferir a l'afició el que desitja. Pot ser que en un moment puntual no estiguem al nivell que ens agradaria, però som el millor club del món, amb el millor entrenador i els millors jugadors. No tinc dubtes que

Diccionario

stats