Primera Divisió
Esports Futbol 22/09/2011

L'afició acusa José Mourinho del pitjor inici del Reial Madrid en set temporades

La majoria dels seguidors del conjunt blanc consideren que l'entrenador portuguès és el culpable de la baixada de rendiment de l'equip i indulten Florentino Pérez, els futbolistes i els àrbitres

à. G.
1 min
José Mourinho.

BarcelonaEl Reial Madrid de José Mourinho, amb 7 punts de 12 possibles després de quatre partits de Lliga, signa la seva pitjor arrencada de campionat des de la temporada 2005-06, quan a hores d'ara el brasiler Vanderlei Luxemburgo sumava 6 punts.

El dos últims resultats, una derrota a València i un empat a Santander, han fet que els aficionats del Reial Madrid comencin a dubtar de José Mourinho. En una enquesta de la Cadena SER, el 85% dels seguidores consideren que l'entrenador portuguès és el culpable de la baixada de rendiment de l'equip.

El diari As es fa la mateixa preguntaAs i els resultats són similars: un 70% creu que el tècnic és el responsable. Florentino Pérez, els futbolistes i els àrbitres queden alliberats de la majoria de les crítiques.

Jorge Valdano, ara comentarista de la Cadena SER, considera que "el Madrid ha de centrar-se en el futbol i abandonar qualsevol teoria arbitral".

stats