FUTBOL INTERNACIONAL
Esports Futbol 24/03/2012

Un àrbitre búlgar denuncia Stòitxkov per insults i amenaces

"He sabut de les acusacions pels mitjans. No comentaré acusacions falses", ha declarat l'exblaugrana, que assegura que com a entrenador és "més tolerant" que com a jugador

Efe
1 min

SofiaUn àrbitre búlgar ha denunciat davant la policia l'exblaugrana Hristo Stòitxkov, entrenador del campió del país balcànic, el Litex, per haver-lo insultat i amenaçat per telèfon.

Segons informa aquest dissabte en portada el diari Standart, l'incident va tenir lloc dies després del partit de dissabte passat entre el Litex i el Slavia, que es va saldar amb la victòria de l'equip de Stòitxkov per 1-0.

Stòitxkov, conegut pel seu fort temperament, va reaccionar així per la decisió de l'àrbitre, Bogomil Marinov, de mostrar una targeta vermella al golejador brasiler del seu equip, Marcelo Nicasio.

"Em va telefonar dimarts a la nit. Es va presentar i va començar primer a insultar-me i posteriorment a amenaçar-me. Em va dir que aquest partit havia estat l'últim en la meva vida professional", ha declarat l'àrbitre. I ha afegit que després d'esbrinar que el número de telèfon des del que va rebre la trucada és el personal de Stòitxkov, va presentar una denúncia davant la policia.

"He sabut de les pretensions de Marinov pels mitjans. No comentaré acusacions falses. Només diré que des que sóc entrenador a Bulgària sóc molt més tolerant i correcte amb els àrbitres que en els temps en què era jugador", ha declarat l'exblaugrana a la pàgina digital del Litex.

Ha subratllat que des que va ocupar el càrrec, mai no ha comentat les decisions dels col·legiats i sempre els ha saludat després d'acabar el partit, sense importar el resultat final del partit.

stats