Vila-real
Esports Futbol 06/03/2011

L'Atlètic de Madrid guanya i ofereix la seva millor versió contra el fluix Vila-real (3-1)

L'Atlètic de Madrid recupera el camí del triomf al Vicente Calderón, gràcies a un gran partit de Reyes, que és qui ha obert el marcador. Rossi ha empatat abans del descans, però els matalassers han rematat la victòria amb gols del Kun i Forlán

Reyes salta per evitar l'entrada de Borja Valero.

MadridL'Atlètic de Madrid ha sumat tres punts que situen els matalassers propers a les places europees i, sobretot, pugen l'autoestima a un equip que no estava oferint un bon futbol en les darreres jornades. Avui, però, s'ha retrobat amb la seva millor versió davant un Vila-real impotent davant el bon joc local.

Un golàs de Reyes al minut 5, amb un bonic xut amb la cama esquerra que s'ha colat per l'escaire, ha aplanat el camí per als de Quique Sánchez Flores. No només s'han vist per davant en el marcador, sinó que s'han trobat còmodes sobre la gespa, dominant l'equip groguet, que, sense pilota, és més dèbil.

Rossi ha pogut empatar el partit, tot i que el Vila-real no estava jugant bé. Amb l'1-1 s'ha arribat al descans.

A la represa, el guió s'ha mantingut, amb l'Atlètic de Madrid gestionant el ritme del joc i el Vila-real intentant inquietar a través del perill dels seus davanters. Avui els de Garrido estaven desconeguts, grisos, tous. Això ho ha aprofitat l'Atlètic per endur-se el triomf. En dos minuts màgics, els madrilenys han trencat l'empat i han sentenciat. El Kun marca al 69', després d'una bona passada de Filipe Luis, i dos minuts després, al 71', Forlán fa el definitiu 3-1 després d'una paret amb Reyes, el millor dels locals.

Atlètico de Madrid: De Gea; Ujfalusi, Godín, Domínguez, Filipe Luis; Reyes, Tiago, Mario Suárez (Assuncao, m. 81), Elías (Koke, m. 69); Forlán i Kun Agüero (Juanfran, m. 88).

Vila-real: Diego López; Mario, Musacchio, Gonzalo, Capdevila; Cani (Marco Ruben, m.72), Bruno, Borja Valero, Cazorla; Nilmar i Rossi.

Gols: 1-0, m. 5: Reyes; 1-1, m. 34: Rossi; 2-1, m. 69; 3-1, m. 71: Forlán.

Àrbitre: Iturralde González (Comitè Basc). Ha tret groga als locals Mario Suárez (m. 13), Domínguez (m. 33) i Reyes (m. 56) i als visitants Cani (m. 53) i Gonzalo (m. 61).