Eredivise
Esports Futbol 04/01/2011

Frank de Boer serà l'entrenador de l'Ajax

Segons ha confirmat el club holandès, Frank de Boer serà el nou entrenador de l'Ajax el que resta de temporada i tres anys més

Redacció
1 min

BarcelonaL'exdefensa del Barça assumirà el càrrec de forma oficial, després que el club d'Amsterdam no hagi trobat un altre substitut a Martin Jol. De Boer ja va dirigir l'equip en un partit de Lliga de Campions el passar 6 de desembre, i l'Ajax va vèncer al Milan per 0-2, assegurant-se la plaça per a l'Europa League. Aleshores, però, ho feia de forma provisional, ja que la seva funció al club era a la direcció tècnica.

Frank de Boer ha comentat: "Fa cinc anys vaig arribar a l'Ajax per ajudar en el desenvolupament dels joves jugadors com entrenador del filial. Ara faig un pas endavant per estar al capdavant del primer equip. Desitjo continuar amb la tasca iniciada i treballar els petits detalls per poder millorar.

Després d'abandonar la carrera com a futbolista a l'Al-Shammal del Qatar, Frank de Boer ha exercit d'entrenador en les divisions inferiors de l'Ajax, i també ha fet d'assistent del seleccionador holandès Bert van Marwijk a la Copa del Món de Sud-àfrica 2010, on Holanda va acabar subcampiona.

stats