FUTBOL INTERNACIONAL
Esports Futbol 29/03/2012

Silvio Berlusconi torna a la presidència del Milan

El Milan ha informat en un comunicat que el seu consell d'administració ha nomenat l'ex primer ministre italià president honorari del club

Efe
1 min
Berlusconi, dimecres a San Siro / ALBERTO LINGRIA / AFP PHOTO

RomaL'ex primer ministre italià Silvio Berlusconi és des d'aquest dijous, de nou, membre de la directiva del Milan en qualitat de president honorari del club, del qual és propietari a través del grup empresarial familiar Fininvest.

El Milan ha informat aquest dijous en un comunicat que el seu consell d'administració ha nomenat "per aclamació" president honorari del club Berlusconi, que va abandonar el govern d'Itàlia al mes de novembre després de dimitir enmig de les turbulències en els mercats a causa de la incertesa per les finances del país.

Precisament dies després de presentar la seva dimissió, Berlusconi ja va anunciar la seva intenció de tornar a assumir la presidència del Milan, un càrrec que haurà de compaginar amb la seva tasca de líder del partit polític Poble de la Llibertat (PDL) i de diputat italià.

Per sota de l'ex primer ministre italià en l'organigrama del Milan hi figura el vicepresident vicari i conseller delegat, Adriano Galliani, així com el seu germà Paolo Berlusconi, en qualitat de vicepresident.

stats