BUNDESLIGA
Esports Futbol 07/03/2011

Van Gaal deixarà el Bayern a finals de temporada

Després d'una reunió de la cúpula directiva, el Bayern i el tècnic han decidit rescindir el contracte de l'holandès un any abans del que estava previst

Redacció
2 min
Louis van Gaal. CHRISTIAN CHARISIUS / REUTERS

BerlínL'entrenador del Bayern de Munic, Louis van Gaal, deixarà el club a final d'aquesta temporada, un any abans que es compleixi el seu contracte. Així ho ha confirmat el president del consell directiu del Bayern, Karlheinz Rummenigge, en una compareixença davant la premsa en què no ha acceptat preguntes i s'ha limitat a explicar un comunicat que el club havia distribuït amb anterioritat.

"Estem en una situació esportiva que ens preocupa a tots. Em permeto recordar que hem patit en vuit dies tres derrotes que posen en perill les metes mínimes de la temporada", ha dit Rummenigge. Després d'una reunió de la cúpula directiva del club amb Van Gaal, ha explicat Rummenigge, s'ha arribat a la decisió que l'holandès seguirà al capdavant del club fins al final de la temporada i que el seu contracte, que vencia el 30 de juny de 2012, es rescindirà el 30 de juny d'aquest any.

"La raó és que tenim diverses concepcions sobre l'estratègia a llarg termini del club", ha dit Rummenigge. "Tot i que els camins de Louis Van Gaal i el Bayern es separaran en uns mesos, ara es tracta d'unir forces per fer el que sigui possible. Som conscients que, tenint en compte la classificació de la Bundesliga, ficar-se a la Lliga de Campions no serà fàcil, però ho intentarem tot ", ha afirmat.

Després de la derrota de dissabte davant el Hannover 96, tot apuntava a una destitució imminent de l'holandès a la recerca d'una solució d'emergència per intentar salvar la classificació de l'equip per a la Lliga de Campions. La derrota davant el Hannover va ser la tercera consecutiva del Bayern i va relegar l'equip bavarès al cinquè lloc de la classificació de la Bundesliga. L'actual temporada és la segona de Van Gaal al Bayern. En la primera, l'holandès va aconseguir el doblet de Copa i Lliga i va arribar amb l'equip a la final de la Lliga de Campions.

stats