FUTBOL
Esports Futbol 08/02/2012

Capello dimiteix com a seleccionador d'Anglaterra

Capello no estava d'acord amb la decisió de la Federació Anglesa de treure la capitania de la selecció a John Terry i ha dimitit a quatre mesos de l'Eurocopa

Ara
1 min
Fabio Capello.

BarcelonaFabio Capello ha presentat la dimissió com a seleccionador d'Anglaterra, segons ha confirmat la Federació Anglesa (FA) a la seva web.

Capello no estava d'acord amb la decisió de la FA de retirar la capitania de la selecció a John Terry i aquesta hauria estat la causa que hauria provocat la presentació de la dimissió de Capello. Aquesta arriba a tot just quatre mesos de l'inici de l'Eurocopa.

Segons diu la FA, Capello s'ha reunit durant una hora a l'estadi de Wembley aquest dimecres amb el president de la FA, David Bernstein, i el secretari general, Alex Horne.

A través de la web, el president de la FA ha valorat la decisió de Capello. "M'agradaria remarcar que durant la reunió i al llarg de la seva etapa com a seleccionador d'Anglaterra, Fabio s'ha comportat d'una manera molt professional. Hem acceptat la dimissió de Fabio, és la decisió correcta. Ens agradaria donar les gràcies a Fabio pel seu treball amb l'equip d'Anglaterra i li desitgem molt d'èxit en el futur", ha dit Bernstein.

stats