SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 26/06/2012

Un doctor de la Dexeus s'acomiada de Miki Roqué: "Ha valgut la pena estudiar Medicina per conèixer gent com tu"

El doctor Ricard Valdés Arribas, germà del porter blaugrana, va tractar el jugador durant la llarga malaltia que va acabar amb la seva vida diumenge a la tarda

Ara
2 min
Carta del doctor Valdés Arribas a Miki Roqué / REALBETISBALOMPIE.ES

BarcelonaRicard Valdés Arribas, metge de l'Institut Universitari Dexeus i germà del porter del Barça Víctor Valdés, s'ha acomiadat del jugador del Betis Miki Roqué, mort el passat diumenge després de no poder superar un càncer de pelvis, amb una emotiva carta publicada a la web del Betis.

El metge, que el passat diumenge estava de guàrdia, explica: "Ara sé que ha valgut la pena estudiar Medicina només per conèixer gent com tu. Trobaré molt a faltar pujar a la teva habitació a les guàrdies i xerrar amb tu de futbol i de tantes altres coses... Trobaré a faltar les teves bromes... I no només jo, ja que des del primer dia que vas entrar per la porta et vas guanyar tots els treballadors de la clínica, sempre amb un somriure a la boca, sense un mal gest cap a ningú i amb una educació exquisida. Tots et trobarem molt a faltar...".

El doctor Valdés Arribas recorda alguns moments que ha viscut amb Miki Roqué: "Un dia em vas dir que havies après moltes coses amb aquesta experiència i que ara donaves importància a detalls que abans ni valoraves... Que valoraves la salut, que valoraves molt més la teva família... El que jo mai et vaig dir és que no et pots arribar a imaginar les coses que nosaltres hem après de tu... i de la teva família... i de la lliçó de vida ens heu donat!".

El metge diu que en una ocasió, Roqué li va dir que li sabia greu no haver complert el somni de jugar amb el Betis a Primera Divisió. "Mai et vaig contestar perquè sé que no hauria pogut contenir les meves llàgrimes però ara, amic meu, allà on siguis, vull que escoltis les meves paraules. Has estat no només un gran futbolista que hauries aconseguit, segur, tot el que t'haguessis proposat, sinó que, i el més important, has demostrat ser un HOME de PRIMERA i un exemple per a tots nosaltres fins al moment de la teva mort. Per mi aquest és el veritable somni complert i tu l'has aconseguit. Has jugat el partit més important de la teva vida i l'has guanyat, creu-me que l'has guanyat, perquè has demostrat tenir tots els valors que un gran esportista i una gran persona ha de tenir, com són el coratge, la valentia, la superació personal, la humilitat, la humanitat i el respecte. Allà on Déu et tingui, amic, espera'm perquè algun dia jugarem junts aquest partit de futbol que mai vam poder jugar. Descansa en pau, Miki. Mai no t'oblidaré", conclou.

stats