SUPERCOPA
Esports Futbol 23/08/2011

Competició expedienta Mourinho, que podria ser sancionat amb fins a 12 partits i una multa

El jutge únic ha decidit obrir expedient a Mourinho per infracció greu, i a Tito Vilanova, que serà expedientat per infracció "lleu" i també pot ser sancionat

Redacció
1 min
Sempre desafiant A José Mourinho, l'entrenador del Madrid, li encanta jugar  en els estadis en els quals genera poca simpatia.

BarcelonaCompetició ha decidit obrir expedient al tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, i al segon entrenador del Barça, Tito Vilanova, pels incidents que es van viure durant el partit de tornada de la Supercopa d'Espanya al Camp Nou. La Cadena Cope ha avançat aquesta informació.

Competició ha obert un expedient a Mourinho per infracció greu i, al segon de Guardiola, per infracció lleu. Els dos clubs ja han rebut la notificació de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF).

En el cas de Vilanova, se li aplica l'article 111 i/o 122, referents a "amonestacions durant els partits" o "conductes contraries al bon ordre esportiu". Podria ser sancionat amb entre 1 i 4 partits, i fins a 602 euros de multa.

D'altra banda, s'ha decidit sancionar amb un partit David Villa, Özil i Marcelo. Aquest castig s'haurà de complir en la següent edició de la Supercopa d'Espanya.

stats