Primera Divisió
Esports Futbol 23/08/2011

El Madrid denuncia "provocacions, vexacions, insults i agressions" al Camp Nou

El club blanc relaciona l'expedient de la Federació Espanyola amb les declaracions de Sandro Rosell, se sorprèn perquè arribi cinc dies després de la Supercopa i demana que s'investiguin els fets

à. G.
1 min
Web del Reial Madrid.

BarcelonaEl Reial Madrid ha emès un comunicat per analitzar la decisió del jutge de competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol d'obrir una investigació per l'agressió de José Mourinho a Tito Vilanova.

El club assegura que "ha optat des d'un primer moment per una línia de prudència i responsabilitat per no alimentar el clima de tensió creat després del que va passar".

Segons la nota, "el Reial Madrid expressa la seva sorpresa pel fet que aquesta investigació sigui ordenada cinc dies després del partit i curiosament escasses hores després que el president del Barça la reclamés públicament a la pròpia Reial Federació Espanyola de Futbol".

El Reial Madrid espera que "la investigació continuï i serveixi d'oportunitat per aclarir absolutament tots els fets ocorreguts durant el transcurs del partit i immediatament després de la seva finalització. Entre ells, les provocacions, vexacions, insults i agressions que van haver de suportar els jugadors, el cos tècnic i altres membres de la banqueta del nostre equip al terreny de joc i també al túnel de vestidors".

El club blanc, diu el comunicat, "seguirà treballant en defensa dels valors inherents a l'entitat i sempre per la major col·laboració possible entre tots els clubs i institucions del món del futbol".

stats