Futbol
Esports Futbol 25/05/2011

La convocatòria de Del Bosque no mostra seqüeles de la batalla dels quatre clàssics seguits

El seleccionador espanyol ha convocat tots els jugadors del Barça i el Madrid habituals, i només en queden fora Puyol per la lesió i Xavi per poder descansar. Busquets sí que és a la llista, cosa que significa que no anirà al juny a l'Eurocopa sub-21, classificatòria per als Jocs Olímpics

Redacció
1 min
David Villa i Álvaro Arbeloa han mantingut durant aquests quatre clàssics fortes discussions. La trepitjada a la Copa va ser el detonant.

MadridLes fortes picabaralles entre Villa i Arbeloa o entre Sergio Ramos i Piqué durant els quatre Barça-Madrid consecutius del mes passat feien augurar que la selecció espanyola se'n ressentiria. De fet, el mateix Vicente del Bosque va avisar que si els jugadors no eren capaços d'oblidar aquests problemes dins la selecció, algun es quedaria fora. Però no ha sigut així, almenys aparentment. El seleccionador espanyol ha donat avui la convocatòria per als dos partits amistosos de principis de juny (el 4 de juny amb Estats Units i el 7 amb Veneçuela), i tots els jugadors habituals del Barça i del Madrid hi són, amb l'excepció de Puyol pels problemes al genoll i de Xavi Hernández perquè necessita que el seu turmell descansi.

Qui sí que és a la llista de Del Bosque és Sergio Busquets, cosa que vol dir que està descartada la seva presència a l'Eurocopa sub-21 d'aquest mes de juny, classificatòria per als Jocs Olímpics de Londres. Els que sí que hi aniran són Mata i Javi Martínez.

Porters: Casillas, Reina i Valdés.

Defenses: Albiol, Arbeloa, Capdevila, Iraola, Marchena, Piqué i Sergio Ramos.

Migcampistes: Xabi Alonso, Sergio Busquets, Iniesta, Cazorla, Bruno i Borja Valero.

Delanters: Manu del Moral, Silva, Llorente, Negredo, Fernando Torres, Pedro i David Villa.

stats