Copa Amèrica
Esports Futbol 13/07/2011

L'Uruguai pateix per derrotar Mèxic (1-0) i s'enfrontarà a l'Argentina a quarts de final

En un partit molt especulatiu, un solitari gol d'Álvaro Pereira al minut 14 després d'una bona centrada de Forlán ha permès l'Uruguai vèncer Mèxic per 1-0 i classificar-se com a segon del grup C

Álvaro Pereira celebra el seu gol contra Mèxic.

BarcelonaL'Uruguai ha aconseguit aquesta matinada la seva primera victòria a la Copa Amèrica. Amb patiments i per la mínima, però el triomf 1-0 contra Mèxic gràcies al gol d'Álvaro Pereira el classifica per a quarts de final com a segon del grup C. El seu rival serà l'Argentina.

El resultat de Xile contra el Perú ha obligat l'Uruguai a sortir amb tot per passar ronda, i la selecció que lidera Forlán, tot i el nerviosisme, ha pogut imposar-se a Mèxic. Els de Tabárez han dominat el matx, tenint la pilota però sense gaires ocasions. Al minut 14, ha arribat el gol, després que Pereira rematés un refús del porter Míchel a la centrada de Forlán. El davanter matalasser ha estavellat una pilota al travesser i ha protagonitzat les millors accions del seu equip.

Mèxic no ha tingut cap opció de capgirar el marcador i marxa de la Copa Amèrica sense haver guanyat un sol partit.

Ara, l'Uruguai s'enfrontarà a quarts de final contra la selecció amfitriona, l'Argentina. Serà la matinada de dissabte a diumenge, a les 00.15, a Santa Fe.