Esports Futbol 12/11/2014

L'Argentina supera Croàcia amb un gol de penal de Leo Messi (2-1)

El davanter, Javier Mascherano i Alen Halilovic s'han enfrontat a Londres

Leo Messi condueix la pilota / AFP PHOTO

BarcelonaL'Argentina ha superat aquest dimecres Croàcia amb un gol de Leo Messi (2-1). El davanter del Barça, que ha disputat els 90 minuts a Londres, ha marcat de penal el segon gol de la seva selecció al minut 57. A més, ha enviat una pilota al pal. Javier Mascherano, que ha disposat d'una bona oportunitat per marcar, també ha jugat el partit complet amb el combinat entrenat pel Tata Martino.

Sharbini ha obert el marcador al minut 11, però Ansaldi, amb un xut que ha desviat Agüero, ha empatat el resultat al minut 47.

Alen Halilovic, jugador del filial blaugrana. ha disputat la segona meitat amb Croàcia.

Argentina, 2: Romero; Zabaleta, Vergini, Fazio, Ansaldi (Silva, m.77), Pérez, Mascherano, Banega (Pereyra, m.71); Di María (Lamela, m.77), Messi i Agüero (Tévez, m.61).

Croàcia, 1: Kailnic (Vargic, m.88); Vrsaljko, Leskovic (Mitrovic m.82), Jedvaj, Badejl; Leovac, Milic (Tomecak, m.71), Kovacic (Halilovic, m.45), Antolic; Sharbini (Jajalo, m.65) i Cop (Rog, m.82).

Gols: 0-1, m.11: Sharbini. 1-1, m.48: Ansaldi. 2-1, m.56: Messi, de penal.

Àrbitre: André Marriner.

Incidències: Partit amistós jugat a Upton Park (Londres).