Lliga BBVA
Esports Futbol 24/10/2014

Lucas Alcaraz s'estrena a la banqueta del Llevant amb una derrota a Vigo (3-0)

Joaquín Larrivey (dos) i Álex López han marcat els gols de l'equip gallec

BarcelonaLucas Alcaraz s'ha estrenat a la banqueta del Llevant amb una derrota contra el Celta de Vigo a Balaídos (3-0). Joaquín Larrivey, que estava en fora de joc, ha obert el marcador al minut 27. El mateix futbolista ha marcat el segon gol al minut 83. Álex López ha arrodonit el resultat, ja en el temps afegit.

El Llevant ha tornat a evidenciar la seva falta de gol, el gran problema de l'equip valencià en aquestes nou primeres jornades de la Lliga BBVA.

Celta de Vigo, 3: Sergio Álvarez; Hugo Mallo, Cabral, Fontás, Jonny; Radoja, Krohn-Dehli, Hernández (Alex López, min.76); Nolito, Santi Mina (Madinda, min.67) i Larrivey (Charles, min.86).

Llevant, 0: Diego Mariño; Pedro López, Rodas, Juanfran, Nikos; Rubén (Xumetra, min.46), Diop, Simao (Sissoko, min.71), Ivanschitz; Barral y Morales (Víctor Casadesús, min.46).

Gols: 1-0 Larrivey, min.26; 2-0 Larrivey, min.84; 3-0 Alex López, mi.90.

Àrbitre: Teixeira Vitienes. Groga a Xumetra, Diop i Pedro López per part del Llevant.

Incidències: Uns 20.000 espectadors a Balaídos.