La selecció espanyola bada contra Eslovàquia (2-1)

L'equip de Vicente del Bosque ha encaixat dos gols i ha perdut

à. G.
Juraj Kucka celebra el seu gol / CHEMA MOYA / EFE

BarcelonaLa selecció espanyola ha badat aquest dijous contra Eslovàquia (2-1) en partit de classificació per a l'Eurocopa de França 2016. Kucka ha aconseguit obrir el resultat (minut 20), però Paco Alcácer ha empatat el marcador (minut 82). L'equip de Vicente del Bosque ha perdut la tensió defensiva i, quan ja només buscava el gol de la victòria, s'ha vist sorprés per Stoch (minut 87). Molt concentrat i ben organitzat, el conjunt amfitrió ha sabut fer-se fort en defensa i sumar tres punts que li permeten liderar en solitari el grup C.

Iker Casillas ha estat el protagonista del primer gol d'Eslovàquia. El porter del Reial Madrid no ha pogut aturar un xut de falta fort, però centrat, s'ha llançat quan no tocava i, tot i tocar la pilota amb els punys, no l'ha pogut desviar.

Els blaugrandes Gerard Piqué, Jordi Alba, Sergio Busquets i Andrés Iniesta han començat el partit com a titulars. Pedro ha entrat al minut 58 en substitució d'Albiol.

La selecció espanyola ha millorat després del descans. Vicente del Bosque ha apostat per regirar la banqueta i ha fet entrar Pedro, Paco Alcácer i Santi Cazorla per reforçar l'atac. El davanter del València ha aprofitat una centrada de Jordi Alba i una de les poques errades de la defensa eslovaca per igualar el marcador (minut 82). L'àrbitre no ha sancionat l'acció amb fora de joc.

Quan buscava el gol de la victòria, la selecció espanyola s'ha vist sorpresa per Stoch (minut 87), que ha completat amb encert un contraatac d'Eslovàquia.

Espanya tornarà a jugar aquest diumenge (20.45 hores) contra Luxemburg, que ha perdut contra Macedònia (3-2).