Primera Divisió
Esports Futbol 02/05/2016

El Llevant perd a Màlaga i baixa a Segona (3-1)

L'àrbitre ha anul·lat un gol legal de l'equip granota per un presumpte fora de joc que no ha existit

à.g.
Víctor Casadesús i Giuseppe Rossi

BarcelonaEl Llevant ha perdut aquest dilluns a Màlaga (3-1) i matemàticament és equip de Segona Divisió. Duje Cop ha obert el marcador en el minut 30, però José Luis Morales ha igualat el resultat abans del descans (minut 42).

A un quart d'hora del final, l'àrbitre ha anul·lat un gol legal de José Luis Morales per un presumpte fora de joc que no ha existit. Duje Cop ha aconseguit el gol decisiu a un minut del final. El Chory Castro, ja en el temps de descompte, ha marcat el tercer gol local.

El Llevant, ja sense opcions de mantenir la categoria, jugarà diumenge contra l'Atlètic de Madrid. L'equip valencià posa final a una etapa de sis temporades a Primera Divisió.