Primera Divisió
Esports Futbol 21/09/2011

El Reial Madrid ensopega a Santander (0-0)

El conjunt blanc de José Mourinho entra en crisi, empata al Sardinero i tan sols suma un punt dels últims sis possibles

Ara
1 min
Francisco Jesús Pérez i Cristiano Ronaldo.

BarcelonaDesprés de perdre al Ciutat de València, el Reial Madrid ha tornat a ensopegar i ha empatat contra el Racing de Santander (0-0) al Sardinero. El conjunt blanc suma un punt dels últims sis possibles.

José Mourinho ha començat el partit amb un onze estrany format per Iker Casillas, Arbeloa, Carvalho, Varane, Marcelo, Xabi Alonso, Lass, Callejón, Özil, Cristiano Ronaldo i Benzema.

Al descans, el tècnic ha donat entrada Di María, que ha ocupat el lloc de Callejón. Més tard Mourinho ha tractat de buscar el revulsiu col·locant al terreny de joc Higuaín i Kaká. Res li ha servit al Reial Madrid per alterar el marcador d'un partit en què Toño, porter del Racing de Santander, ha aconseguit mantenir la porteria a zero.

Racing de Santander, 0: Toño; Francis, Álvaro, Bernardo, Christian; Jairo (Adrián, min 75), Tziolis, Diop, Serrano (Cisma, min 63); Stuani (Munitis, min 68) i Nahuelpan.

Reial Madrid, 0: Casillas; Arbeloa, Varane, Carbalho, Marcelo; Callejón (Di María, min 46) , Xabi Alonso, Lass (Kaka, min 76); Ozil (Higuaín, min 68), Ronaldo i Benzema.

Àrbitre: David Fernández Borbalán. Groga a Stuani, Christian, Munitis, Adrián i Tziolis pel Racing de Santander; i a Ozil i Lass pel Reial Madrid.

Incidències: 12.000 espectadors al Sardinero.

stats