Copa del Rei
Esports Futbol 27/11/2012

Un desganat Reial Madrid supera el modest Alcoià al Santiago Bernabéu (3-0)

Raúl Albiol ha patit un esquinç al minut 4 del partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei

à. G.
José Mourinho s'interessa per la lesió de Raúl Albiol

BarcelonaEl Reial Madrid ha superat l'Alcoià (3-0), un modest equip que ha mantingut la seva porteria imbatuda durant més de 70 minuts al Santiago Bernabéu. José Mourinho, que ha rebut càntics de suport del sector més radical de l’afició local i xiulets de la resta de seguidors, s'ha vist obligat a donar entrada a Di María i Benzemá a la segona meitat per buscar un gol que no ha arribat fins al minut 72.

La insolència de l'Alcoià no ha sigut l'única mala notícia de la nit per al Reial Madrid, que s'ha quedat sense Raúl Albiol al minut 4 de partit. El defensa ha patir un esquinç i aquest dimecres serà sotmès a unes proves mèdiques per saber si pot disputar o no el derbi de dissabte contra l'Atlètic de Madrid.

Luka Modric ha sigut un dels pocs futbolistes blancs que s'ha agafat el partit amb la intensitat que se li pressuposa a un equip professional, però, acompanyat per un grup de joves i de jugadors poc motivats, la seva aportació no ha servir per moure el marcador.

L'entrada de Di María i Benzema ha servit perquè el Reial Madrid aconseguís marcar. El migcampista argentí ha superat el porter Adrián Murcia al minut 72. Callejón ha arrodonit el marcador amb dos gols a les acaballes del partit.