Esports Futbol 31/08/2014

El Reial Madrid es deixa remuntar dos gols i marxa ridiculitzat d'Anoeta (4-2)

L'equip blanc s'ha relaxat després dels gols de Sergio Ramos i Gareth Bale

Íñigo Martínez celebra un dels seus gols / EFE

BarcelonaSense Cristiano Ronaldo, el Reial Madrid s'ha deixat remuntar aquest diumenge dos gols a Anoeta, on ha perdut contra la Reial Societat (4-2). L'equip blanc ha acabat ridiculitzat pel rival basc.

L'equip blanc ha cregut tenir el partit guanyat al minut 11, quan ja guanyava per dos gols de diferència gràcies a un cop de cap de Sergio Ramos i a una acció individual de Gareth Bale. Sense esma, els jugadors de la Reial Societat semblaven acceptar amb resignació la derrota. La sensació de superioritat ha estat tan gran que el Reial Madrid s'ha confiat. El partit s'ha capgirat en la recta final de la primera meitat quan Íñigo Martínez (36) i David Zurutuza (41) han igualat el marcador.

La Reial Societat s'ha avançat en el minut 65, quan David Zurutuza ha marcat el seu segon gol. Un quart d'hora abans del final del partit, Carlos Vela ha marcat el quart gol local. Els jugadors del Reial Madrid han protestat l'acció per unes mans del davanter mexicà.

Debilitat pels traspassos de Xabi Alonso i Ángel di María, el Reial Madrid ha tingut molts problemes al mig del camp.