Europa League
Esports Futbol 14/04/2011

El Vila-real fa història eliminant el Twente (1-3) i arriba a les semifinals de l'Europa League

El rival del conjunt que entrena Juan Carlos Garrido a les semifinals de l'Europa League serà l'Oporto, que ha tornat a superar l'Spartak de Moscou

Rossi, contra el Twente.

BarcelonaEl Vila-real ha fet història, ha guanyat al camp del Twente (1-3) i s'ha classificat per jugar les semifinals de l'Europa League. El conjunt de Juan Carlos Garrido, que ja s'havia imposat a l'anada (5-1), ha vist com Bajrami (minut 32) avançava els locals. A la segona meitat, però, Rossi (minut 59), Marco Ruben (minut 83) i Cani (Minut 89) li han fet la volta al marcador.

El rival del Vila-real a les semifinals de l'Europa League serà l'Oporto, que ha tornat a superar l'Spartak de Moscou (2-5).

p { margin-bottom: 0.21cm; } Twente, 1: Boschker, Tiendalli, Onyewu, Douglas, Buysse, Brama (Landzaat, Min. 59), Janssen, Leugers, Bajrami, Ruíz (Bannink, Min. 76) i Janko (John, Min. 70).

Vila-real CF, 3: Diego López, Mario Gaspar, Mateo Musacchio, Carlos Marchena ( Joan Oriol, Min. 74), Catalá, Bruno Soriano, Matilla, Borja Valero ( Cani, Min,61), Wakasso Mubarak, Rossi (Hernán Pérez Min. 72) i Marco Ruben.

Gols: 1-0 Min. 31 Bajrami. 1-1 Min. 59 Rossi (p), 1-2 Marco Ruben Min. 83 (p), 1-3 Min. 89 Cani

Àrbitre: Wiliam Collum. Groga als locals Leugers i Buysse i al visitant Catalá. Vermella directa a Tiendalli (minut 57).