Primera Divisió
Esports Futbol 07/05/2011

El València es desfà de la Reial Societat en 45 minuts (3-0)

L'encert del València en la primera meitat ha doblegat la Reial Societat a Mestalla en un partit que enforteix l'equip local en la seva lluita per ser tercer

Efe
1 min
Celebració dels futbolistes del València CF.

ValènciaL'encert del València a la primera meitat ha doblegat la Reial Societat a Mestalla en un partit que enforteix l'equip local en la seva lluita per ser tercer i manté al conjunt donostiarra immers en la seva batalla per la permanència.

La victòria s'ha convertit en un bàlsam pel València, que ha compensat les seves habituals llacunes en defensa amb una gran efectivitat de cara a porteria quan més equilibrat estava el partit, mentre que la Reial Societat, també fluixa en defensa, mai ha trobat el camí del gol.

Tot ha anat de cara per al València a la primera meitat, ja que en un partit sense grans diferències entre tots dos equips, l'equip local ha anat al descans amb un marcador de 3-0 gràcies tant al seu encert de cara a porta com a la debilitat de la defensa donostiarra.

Els tres gols locals del primer període han estat de molt bella factura i han donat al València un avantatge important en el marcador davant d'un equip que veia com cada arribada del rival acabava en gol. Soldado (dos) i Jonas han anotat.

València CF, 3: Guaita, Miguel, Dealbert, Ricardo Costa, Mathieu, Albelda (Topal, m.79), Banega, Joaquín (Pablo, m.61), Jonas, Mata i Soldado (Aduriz, m.61).

Reial Societat, 0: Bravo, Martínez (De la Bella, m.46), Demidov, Míkel, Estrada, Prieto, Aranburu (Elustondo, m.60), Markel, Griezmann, Zurutuza i Tamudo (Ifrán, m.67).

Gols: 1-0, m.17: Soldado. 2-0, m.25: Jonas. 3-0, m.37: Soldado.

Àrbitre: González González. Groga a Mathieu (València CF) i De la Bella (Reial Societat).

Incidències: Uns 30.000 espectadors a Mestalla.

stats