Esports Futbol 15/05/2011

Cristiano Ronaldo marca dos gols més per satisfer la seva voracitat (1-3)

A manca de títols importants, a Madrid festegen objectius menors, com els gols de Cristiano Ronaldo, que aquesta nit n'ha marcat dos al Madrigal

Benzema i Cristiano Ronaldo.

Vila-realA manca de títols importants, a Madrid festegen objectius menors. Cristiano Ronaldo ha continuat amb la seva voracitat golejadora de les últimes setmanes, ha marcat dos gols al Madrigal, ha igualat el rècord de Zarra i Hugo Sánchez i ha contribuït a la victòria del Reial Madrid contra el Vila-real CF (1-3).

Marcelo i Cristiano Ronaldo han avançat el Reial Madrid als minut 17 i 22. Cani ha retallat distàncies per al Vila-real CF a la segona meitat (minut 51), però el conjunt que entrena Juan Carlos Garrido no ha estat capaç de completar la remuntada. Cristiano Ronaldo ha certificat la victòria visitant amb un gol en el temps afegit, el definitiu 1-3.

Vila-real CF, 1: Diego López, Mario, Marchena, Musacchio, Capdevila; Senna (Nilmar, m.72), Bruno, Cani (Cazorla, m.67), Borja; Rossi y Marco Ruben (Cicinho, m.85).

Reial Madrid, 3: Casillas, Arbeloa, Sergio Ramos, Carvalho, Marcelo; Pepe, Granero (Albiol, m.86), Xabi Alonso, Kaká (Ozil, m.69); Benzema (Di María, m.62) y Ronaldo.

Gols: 0-1, m.17 Marcelo. 0-2, m.22 Cristiano Ronaldo. 1-2, m.51 Cani. 1-3, m.93 Cristiano Ronaldo.

Àrbitre: Undiano Mallenco. Groga als locals Borja Valero, Marchena, Cani, Bruno i Capdevila, i al visitant Xabi Alonso.

Incidències: Uns 22.000 espectadors al Madrigal.