Primera Divisió
Esports Futbol 20/02/2011

Al Vila-real se li escapa la victòria al Madrigal contra el Màlaga de Manuel Pellegrini (1-1)

L'equip que entrena Juan Carlos Garrido ha estat molt millor que el Màlaga, però ha acabat cedint un empat al Madrigal

Rossi i Eliseu.

Vila-realEl Vila-real CF ha estat molt millor que el Màlaga, però ha acabat cedint un empat (1-1) al Madrigal davant d'un conjunt andalús que, sense ostentacions i en una jugada aïllada, ha igualat a nou minuts del final i després d'una controvertida jugada a la que els locals han demanat penal.

L'empat permet al Vila-real seguir a la quarta posició, cosa que dóna dret a disputar la Lliga de Campions, però no els permet retallar distàncies amb el tercer classificat. El Màlaga ha estat dirigit per Manuel Pellegrini, que ha tornat al Madrigal.

Els gols han arribat al minut 35, quan ha marcat Marco Ruben, i al 81, quan ha anotat Seba Fernández

Vila-real CF, 1: Diego López; Mario, Gonzalo, Marchena, Capdevila, Borja Valero, Bruno, Cani, Nilmar, Marco Ruben (Cazorla, 68 ') i Rossi.

Màlaga, 1: Willy; Manolo Gaspar, Demichelis, Weligton, Eliseu; Apoño (Sandro Silva, 80 '), Camacho (Juanmi, 54'), Recio (Maresca, 71 '), Portillo, Seba Fernández; i Rondón.

Gols: 1-0, min. 35: Marco Ruben. 1-1, min. 81: Seba Fernández.

Àrbitre: Fernando Teixeira Vitienes. Groga al local Bruno (20 ') i al visitant Maresca (76').