Premier League
Esports Futbol 24/12/2010

David Silva: "La Premier és més entretinguda que la Lliga, on Barça i Madrid marquen diferències"

L'exjugador del València ha parlat a la web oficial del club per valorar la classificació de la lliga espanyola, les diferències entre la Premier i la Liga, i com valora les derrotes de la selecció espanyola després de la victòria de Sud-àfrica

Redacció
2 min
David Silva durant un partit amb el City.

LondresEl futbolista del Manchester City ha valorat la lluita de Barça i Madrid en una entrevista per al web oficial del seu club actual. El canari ha dit que "Barça i Madrid estan ara molt bé i estan agafant avantatge a la resta de rivals. A Anglaterra tot és molt més competitiu, i això fa la lliga molt més entretinguda". Sobre el seu exequip, el mitja punta ha dit que espera que el València acabi a Lliga de Campions, perquè "és l'objectiu del club".

Li han preguntat sobre les diferències entre les dues lligues i Silva ha conclòs: "A la Premier és un joc molt més ràpid, juguen molt en llarg i alguns rivals són difícils de parar. A Espanya els equips són més ordenats, més tàctics, però tothom et pot guanyar".

El canari ha explicat les raons de la seva decisió d'anar al City a l'estiu passat: "El club va apostar molt fort per mi, des d'un començament i volia viure una experiència com la lliga anglesa, que sempre m'havia atret". No va refusar cap oferta del Reial Madrid. "Va haver-hi interès, però cap oferta formal de cap altre club".

Sobre la seva influència en el joc creatiu de l'equip, ha dit: "Intento ajudar els meus companys i l'equip. M'agrada estar sempre amb la pilota, crear ocasions i portar el joc". Tot i la seva bona adaptació al terreny de joc, encara no parla l'idioma. "Poc a poc l'entenc millor, però parlar-lo és més difícil". Preguntat sobre els dos partits que Espanya ha perdut després del Mundial, Silva ha aclarit que "mentre siguin els amistosos i no partits de competició oficial, no passa res".

stats