Futbol
Esports Futbol 29/08/2011

Forlán: "Marxo sent un aficionat de l'Atlètic"

El nou fitxatge de l'Inter de Milà s'ha acomiadat aquest dilluns de l'Atlètic de Madrid amb una roda de premsa al Vicente Calderón en què ha deixat clar que sempre recordarà l'etapa matalassera amb felicitat

Redacció
1 min
Diego Folán besa la Copa América aconseguida amb l'Uruguai.

MadridDiego Forlán ja no vestirà més la samarreta de l'Atlètic de Madrid, club en el qual ha viscut moments "increïbles", com ha recordat el davanter uruguaià en una roda de premsa de comiat aquest dilluns. "Mai oblidaré com la grada cridava 'uruguayo'. Aquest sentiment sempre em quedarà i marxo sent un aficionat de l'Atlètic. Estic feliç per haver fet feliç a la gent, s'enrecordaran dels gols que vaig marcar", ha dit.

D'entre els moments que recorda amb més emoció, el nou fitxatge de l'Inter de Milà ha confessat que encara se li posa la pell de gallina quan pensa en "l'afició animant durant 45 minuts després de perdre la final de Copa".

El nou jugador de l'Inter ha explicat que oportunitats com la fitxar pel club italià "no passa sovint, amb 33 anys" i que l'afronta amb molta il·lusió.

stats