Futbol
Esports Futbol 25/09/2011

Florentino Pérez: "El dit a l'ull de Mourinho està malament, però no he sentit a parar de les provocacions"

El màxim mandatari de l'entitat madridista repassa tota l'actualitat del club i deixa clara la seva defensa del treball del tècnic durant l'Assemblea General Ordinària de Socis

Efe
2 min
Florentino Pérez.

MadridFlorentino Pérez, president del Reial Madrid, ha continuat mostrant tot el seu suport al seu entrenador, José Mourinho, a qui ha assenyalat com al "millor entrenador del món" i si bé ha assegurat que l'agressió a Tito Vilanova al Camp Nou –el portuguès li va ficar el dit a l'ull al segon entrenador blaugrana– "va estar malament", ha assegurat que "no s'ha dit res de les provocacions prèvies" que van rebre els integrants del club blanc.

"El dit a l'ull de Mourinho està malament, ell ho sabia, ho va reconèixer i va demanar perdó. Però no he sentit a parar de les provocacions", ha dit el president blanc durant l'Assemblea General Ordinària de Socis, on el màxim mandatari de l'entitat madridista ha repassat tota l'actualitat del club i, en l'aspecte esportiu, ha deixat clara la seva defensa del treball del tècnic lusità.

"Confiem en el nostre equip, es permet somiar amb els reptes que es plantegin. Per dirigir aquest equip tenim el millor entrenador del món, José Mourinho. Ha assumit des del primer moment el que significa estar al Madrid i defensar els interessos del nostre club. A la seva altíssima professionalitat cal afegir el seu grau de compromís i empatia amb el club inqüestionable, la seva ànsia de victòria i madridisme és total", ha dit entre els aplaudiments dels socis compromissaris.

Pérez ha aprofitat per justificar la marxa de l'anterior director general adjunt a la presidència, l'argentí Jorge Valdano, a qui va homenatjar amb unes paraules d'afecte que va arrencar una nova ovació dels presents a l'acte.

"L'experiència de la temporada passada va mostrar una necessitat de reforma del club. Donar més autonomia a la figura de l'entrenador. Es va acordar rescindir la presència de Jorge Valdano i vull agrair la seva tasca en aquests dos últims anys. És un persona que té el nostre afecte i respecte", ha explicat.

stats