Futbol Internacional
Esports Futbol 20/08/2011

El duel a la Premier entre els catalans Àngel Rangel i Robert Martínez acaba en taules

El Swansea on juga Rangel i el Wigan que entrena Martínez han empatat a zero en la segona jornada de la Premier

Àngel Rangel, català del Swansea

BarcelonaEl duel entre Àngel Rangel i Robert Martínez ha acabat en taules (0-0). Swansea i Wigan s'han vist les cares en un partit que ha acabat sense gols, corresponent a la segona jornada de la Premier League anglesa.

Àngel Rangel, que disputa la seva cinquena temporada al Swansea, ha disputat els 90 minuts i ha contribuït a mantenir la seva porteria a zero. Ha sigut el primer punt del conjunt que entrena Brendan Rodgers.

D'altra banda, Robert Martínez ha aconseguit un valuós empat a camp contrari. El Wigan suma el segon empat en dos partits i se situa a la zona mitjana de la classificació.

A la resta de la jornada, destaca la victòria del Liverpool al camp de l'Arsenal (0-2). Els londinencs s'han quedat amb un home menys al minut 70, i pocs minuts després han vist com Ramsey es feia un gol en pròpia porteria, després que un rebuig d'Ignasi Miquel –que aquest dissabte ha debutat a la Premier– li rebotés al cap. El Liverpool ja té 4 punts, mentre que l'Arsenal es queda amb només un empat després dels dos primers partits.

L'Aston Villa no ha donat opció al Blackburn i l'ha derrotat amb contundència per 3-1. Agbonlahor, Heskey i Bent han donat la victòria als locals, mentre que per l'equip visitant ha anotat Gamst Pedersen.

El Queen Park Rangers ha superat l'Everton a domicili amb un gol de Smith (0-1), mentre que el Newcastle també ha sumat els tres punts del camp del Sunderland (0-1) gràcies a una diana de Taylor a la segona meitat.