FUTBOL
Esports Futbol 06/05/2011

Una empresa produeix polseres de suport a Mourinho

“Soy de Mou” és el lema dels productes, que es poden adquirir a partir de dos euros. També és la lletra d'una adaptació promocional del tema clàssic rus 'Kalinka'

Redacció
1 min
Les polseres de suport a l'entrenador del Madrid amb el lema "Soy de Mou"

BarcelonaUna empresa madrilenya ha començat a produir polseres que amb el lema “Soy de Mou” volen donar suport a l'entrenador portuguès del Reial Madrid, que aquest divendres coneixerà la sanció que li imposa la UEFA per les polèmiques declaracions posteriors al partit d'anada de semifinals de la Lliga de Campions que va enfrontar els blancs amb el FC Barcelona. Les polseres, semblants a les que el ciclista Lance Armstrong va llançar fa uns anys per finançar la lluita contra el càncer però en el color violeta corporatiu que fa servir el Reial Madrid, tenen suposades propietats màgiques, totes identificades amb la manera de ser i de fer del tècnic madridista.

Així, a la pàgina web des d'on es distribueixen els productes, pot llegir-se que les polseres “no només serveixen per donar suport a Mou” sinó que “proporcionen força i energia per dir les coses clares”, “equilibren el pensament” i “potencien el sentit de la justícia”, entre d'altres coses. Entre els motius que l'empresa dóna als clients per adquirir un dels productes, s'esmenta que “el club necessita un líder”, que “ja n'hi ha prou de tanta hipocresia” i que “algú ha de dir les coses clares”. Mourinho “diu el que pensa i pensa el que diu”, diu la web, que també ofereix una cançó promocional amb la música del tema clàssic KalinkaKalinka.

stats