Mundial Sub-20
Esports Futbol 14/08/2011

Espanya sub-20 es juga un lloc a les semifinals del Mundial contra el Brasil

A la matinada de diumenge a dilluns (1.00 h), la selecció que entrena Julen Lopetegui s'enfrontarà a la canarinha en un dels partits més atractius del Mundial Sub-20

Redacció
1 min

BarcelonaLes seleccions del Brasil i Espanya protagonitzaran avui un dels duels més esperats del Mundial Sub-20 a Colòmbia per intentar fer-se un lloc a les semifinals del torneig. El combinat que entrena Julen Lopetegui vol millorar la imatge oferida contra Corea del Sud als vuitens de final, en què el joc no va ser gaire vistós i va ser necessari superar una agònica tanda de penalts per superar l'eliminatòria.

L'alineació d'Espanya ofereix alguns dubtes, perquè s'espera que el cos tècnic torni a ajustar l'onze a les necessitats concretes del partit. Només quatre noms semblen segurs: els del porter Fernando Pacheco, els defenses Mallo i Bartra, el capità, i el migcentre Oriol Romeu. El periquito Jordi Amat es disputa una plaça de central amb Pulido i al lateral esquerre, la cosa estarà entre Luna i Planas.

Els blaugranes Sergi Roberto i Cristian Tello confien a ocupar alguna de les posicions per darrere dels davanters. El blanc-i-blau Álvaro Vázquez es disputa amb Rodrigo el lloc a la punta d'atac.

stats