ESPANYOL
Esports Futbol 06/07/2011

Luna: "Si em quedo lluitaré per adaptar-me i si me'n vaig cedit, per tornar"

L'uruguaià s'ha definit com un "jugador ràpid" a qui li agrada "encarar el rival i jugar més per l'esquerra" i ha reconegut que el seu ídol és "Forlán"

Efe
1 min
Luna, durant la seva presentació. RCDESPANYOL.COM

Cornellà de LlobregatL'uruguaià Adrián Luna, que ha estat presentat com a davanter de l'Espanyol per a les pròximes cinc temporades, s'ha mostrat molt il·lusionat amb el seu nou equip i disposat a adaptar-se a la nova situació, fins i tot a plantejar-se tornar en el cas que es produeixi una cessió.

"Sóc ràpid, m'agrada encarar el rival i jugar més per l'esquerra, així tinc la cama a favor per xutar. El meu ídol és Forlán, imito el que fa sempre", ha dit el futbolista, que ha estat acompanyat durant la seva presentació pel conseller delegat Joan Collet, el responsable de l'àrea esportiva Germán de la Cruz i el director esportiu Ramon Planes.

El jugador, de 19 anys, ha reconegut que el primer any "no serà fàcil". "Vinc a sumar, a aportar el meu granet de sorra i a adaptar-me a un club històric, els uruguaians som humils dins i fora del camp", ha apuntat Luna. El davanter s'ha mostrat encantat amb l'estadi: "És increïble, a l'Uruguai no tenim camps així".

De tota manera, la seva presència a la plantilla no està clara. L'Espanyol podria cedir el jugador. "Existia aquesta possibilitat, però no està totalment decidit. Si em toca quedar-me intentaré adaptar-me el més ràpid possible i si me'n vaig cedit donaré el màxim per tornar a aquesta entitat", ha confessat l'uruguaià.

Ramon Planes, director esportiu, ha defensat la seva contractació: "Busquem gent amb fam i amb futur. Ens vam decidir pel seu fitxatge en el sud-americà Sub-20. Aquí vam poder comprovar el seu nivell. Va ser una operació ràpida davant la possibilitat que el seu valor augmentés en el Mundial Sub-20".

stats