ESPANYOL-REIAL MADRID
Esports Futbol 12/02/2011

Karanka qualifica de "vital" el partit contra l'Espanyol

Karanka ha tornat a comparèixer davant els mitjans després que Mourinho hagi decidit marxar a Lió per veure en directe el seu proper rival a la Lliga de Campions

Redacció
2 min
Aitor Karanka ha comparegut davant els mitjans de comunicació. JUAN M. ESPINOSA / EFE

MadridAitor Karanka, segon entrenador del Reial Madrid, ha assegurat que si perden contra l'Espanyol, diran adéu a la Lliga, i per això ha qualificat el partit a Cornellà-El Prat de "vital".

"Tots els partits són finals des que vam començar la temporada. Tots són vitals, però aquest encara ho és més, amb set punts de diferència al Barça. Cal sortir a guanyar, és un partit molt important", ha assenyalat Karanka en la roda de premsa davant l'absència de José Mourinho, que ha viatjat a França per veure en directe l partit de l'Olympique de Lió, el seu rival en la Lliga de Campions.

Karanka no ha volgut desvetllar quin equip titular presentarà el Reial Madrid, però ha admès que la gran novetat en ell pot ser el retorn del central Pepe, recuperat de la seva lesió muscular. "És un jugador que ja va dir públicament Mourinho que és molt important per a l'equip. Porta treballant tota la setmana i està en disposició d'entrar a l'onze", ha manifestat.

No pensa Karanka que els partits internacionals d'aquesta setmana puguin condicionar el nivell que mostri el Reial Madrid. "Tots han vingut bé i poden jugar. Que estiguin amb la seva selecció és un motiu d'orgull per al club". I a més, ha defensat la decisió de Mourinho d'anar a veure l'Olympique en comptes de dirigir l'últim entrenament i viatjar a Barcelona amb els seus jugadors. "El míster té una manera de treballar diferent, de fet que jo estigui donant rodes de premsa alguns cops tampoc és una cosa normal i ell ho ha convertit en gairebé normal. S'ha anat a veure el partit a Lió, però sap que el més important és el partit amb l'Espanyol", ha manifestat.

Per últim, s'ha mostrat satisfet per l'augment de la competència a la davantera amb l'arribada d'Emmanuel Adebayor. "Estem encantats. El que demanàvem amb l'arribada d'Emmanuel era això. Ha vingut un jugador que, malgrat que ha participat poc, està aportant moltes coses. A més de les futbolístiques, ha entrat de meravella en el vestidor i sempre està amb un somriure. Karim estava jugant de meravella i aquesta competència fa que els dos treguin el millor. És bo per a l'equip", ha sentenciat.

stats