Espanyol
Esports Futbol 01/11/2011

Álvaro Vázquez, content per la nominació al premi Golden Boy

El jugador blanc-i-blau opta al premi que dóna el diari esportiu italià 'Tuttosport', juntament amb Thiago, Oriol Romeu, Munian i Canales

Ara
1 min
Álvaro Vázquez celebrar el seu gol amb Vladimir Weiss.

Sant Adrià del BesòsEl davanter de l'Espanyol ha assegurat avui que la designació per al premi Golden Boy "és una cosa fantàstica", una distinció a la qual opten quaranta jugadors menors de 21 anys i que va ser instaurada el 2003. El guanyador l'escullen trenta periodistes de tota Europa i, entre els candidats, hi ha el blaugrana Thiago; l'ex del Barça i ara al Chelsea, Oriol Romeu; el jugador de l'Athletic, Munian; i Canales, del València.

El futbolista blanc-i-blau ha rebut la nominació amb alegria, i més quan diumenge passat contra el Màlaga es va estrenar com a golejador aquesta temporada. "Estic molt content per tot, però vam perdre el partit, que és el més important. Ara ja estem pensant en el següent cap de setmana", ha subratllat.

El gol que Álvaro va fer diumenge "era necessari per a mi i per a l'equip perquè va suposar l'empat, però no vam poder aprofitar-lo".

L'Espanyol ja prepara el pròxim partit contra el Vila-real, després de la polèmica amb el penal i l'ull inflat de Romaric. Álvaro ha reconegut que al vestidor blanc-i-blau fan "una mica de broma amb Romaric". "Hem d'intentar posar-ho més fàcil als àrbitres, amb un resultat més ampli".

stats