Esports Futbol 01/02/2011

Amat i Álvaro: "No ens esperàvem estar al primer equip tan aviat"

Ben aviat s'ha trobat la lectura positiva als fitxatges de Víctor Ruiz pel Nàpols i Dídac Vilà pel Milan i la solució ha sorgit de casa, amb l'èxit de dos joves del planter

Redacció
2 min
Jordi Amat, Daniel Sánchez Llibre i Álvaro Vázquez.

Sant AdriàJordi Amat i Álvaro Vázquez, que han signat contracte com a jugadors del primer equip de l'RCD Espanyol, s'han mostrat molt contents per la seva nova situació a l'equip de Pochettino i han confessat que mai no haurien imaginat gaudir d'aquesta oportunitat sent tan joves. "No ens esperàvem estar al primer equip tan aviat", han coincidit els dos jugadors del planter, després de la sessió preparatòria de la plantilla del primer equip espanyolista.

Jordi Amat, central de 18 anys, ha destacat el canvi que està vivint: "De petit era impossible pensar això, llavors era una afició i res més. M'ha canviat totalment la vida en un any". El defensa serà, en principi, el central titular després de la marxa de Víctor Ruiz al Nàpols. "A mi em fa molta il·lusió portar el dorsal 5, però no es pot parlar de jugadors titulars en aquest equip, cal treballar cada dia. A més, la competència és bona perquè tu aprens el doble i no tenim pressió", ha comentat.

El nou contracte motivarà encara més Amat: "És un premi i un plus que et donen. Això et fa treballar dia a dia perquè veus que hi ha una recompensa molt bona, com és formar part del primer equip. És una oportunitat per a nosaltres i estic molt agraït a tots, la directiva i els tècnics".

El davanter Álvaro Vázquez, de 19 anys, també està encantat amb poder lluir el dorsal 20. "No esperava això. Estava en una situació estranya i al final ho han arreglat. Ara vull seguir aportant a l'equip i aprendre de jugadors de primer nivell, que sempre és millor", ha confessat el punta badaloní.

Vázquez agraeix el suport de Luis García, un dels més veterans de la plantilla, que sempre ha fet costat Álvaro des del seu debut amb l'equip. "És un bon company i cada dia em dóna consells, m'ha dit que segueixi igual, que això no canvia res. M'insisteix a seguir treballant i lluitant", ha reconegut.

D'una altra banda, el president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, també s'ha mostrat satisfet la situació d'aquests jugadors del planter blanc-i-blau. "És un honor dir que ja són jugadors de la primera plantilla. Fa dos anys, no sabíem si Álvaro seguiria i ha demostrat que té un gran futur. Amat, als 10 anys, em va saludar en un restaurant i em va dir que jugava a l'Espanyol. L'he vist créixer", ha asseverat.

stats