Espanyol
Esports Futbol 15/08/2011

Amat i Álvaro arribaran a temps per a l'inici de Lliga

Els dos jugadors de l'Espanyol tornen a casa després que la selecció espanyola Sub-20 caigués eliminada als quarts de final del Mundial

Efe
1 min
Soldado i Amat.

BarcelonaEls jugadors de l'Espanyol Álvaro Vázquez, davanter, i Jordi Amat, central, arribaran a temps per a la primera jornada de Lliga (pròxim dissabte a les 20.00 hores davant el Granada), després que la seva participació en el Mundial Sub-20 de Colòmbia acabés després de l'eliminació d'ahir davant el Brasil.

Els dos del planter amb prou feines han realitzat la pretemporada amb la resta en abandonar Peralada en els primers dies de concentració. No obstant això, els minuts que han disputat en el torneig a Colòmbia garanteix que arriben amb bon ritme de competició. L'entrenador, Mauricio Pochettino valorarà el seu estat de forma a la tornada.

D'una altra banda, la plantilla esperava el retorn d'Álvaro i Amat per realitzar l'elecció del capità de la temporada que ve. Serà el vestidor blanc-i-blau el que elegirà qui porta el braçalet, sense intervenció del tècnic, i els futbolistes van acordar que tots haurien d'estar presents en el procés.

La selecció Sub-20 va quedar eliminada ahir davant el Brasil en els quarts de final. Els pupils de Julen Lopetegui van perdre en la tanda de penals després d'acabar 2-2 en la pròrroga. Álvaro Vázquez va ser l'autor del gol de l'empat encara que ni ell ni Amat van estar encertats des dels onze metres.

stats