Espanyol
Esports Futbol 08/09/2011

Amat i Rui Fonte treballen al marge i són dubte contra l'Athletic Club

El central i el davanter s'exerciten al marge per les seves molèsties físiques i són dubte per al partit d'aquest diumenge contra l'Athletic de Bilbao a Cornellà-El Prat (22 hores)

Efe
1 min

Cornellà de LlobregatEls futbolistes de l'Espanyol Jordi Amat, central, i Rui Fonte, davanter, són dubte per al partit d'aquest diumenge contra l'Athletic Club a Cornellà-El Prat (22 hores), ja que encara s'exerciten al marge per les seves molèsties físiques.

Amat pateix un trencament fibril·lar d'1,2 centímetres al terç distal del bessó intern de la cama esquerra i a l'entrenament d'aquesta tarda ha treballat amb el recuperador físic Manuel González fora de les instal·lacions. El mateix jugador va reconèixer després de la seva lesió que es veia "just" per arribar al partit.

Rui Fonte, de la seva banda, ha treballat al gimnàs pel seu esquinç acromioclavicular a l'espatlla dreta. El futbolista lusità es va lesionar amb la Sub-21 de Portugal i tot apunta al fet que tindrà a veure el pròxim partit des de la grada després de ser titular en la primera jornada de Lliga contra el Mallorca.

La resta de la plantilla s'ha exercitat a porta tancada a Cornellà-El Prat. L'entrenador Mauricio Pochettino ha dirigit un partidet que ha de servir d'assaig per a l'estrena de la lliga a casa davant l'Athletic Club de Bilbao.

Aquest divendres l'Espanyol torna al treball a la Ciutat Esportiva, a les 10.30 hores a porta oberta.

stats