ESPANYOL
Esports Futbol 21/03/2012

Antonio Morales dimiteix dels seus càrrecs a l'Espanyol

L'exdirectiu i exconseller comenta al 'Mas Esports' de COM Ràdio que li ha sorprès que ara es faci una revolució al futbol base quan aquest funciona bé

Ara
1 min
El president reusenc Ramon Alabart, signant la documentació al costat d'Antonio Morales, directiu de base de l'Espanyol

BarcelonaEl conseller i directiu del futbol base de l'Espanyol, Antonio Morales, ha presentat aquest dimecres al migdia la dimissió de tots dos càrrecs. En les últimes hores, el club blanc-i-blau va comunicar als responsables del futbol base la intenció de dur a terme una reestructuració en els òrgans de direcció i gestió del futbol formatiu blanc-i-blau. Coneixent la planificació prevista, Morales ha decidit cessar de les seves funcions per motius personals, un fet que també afecta al seu càrrec en la Federació Catalana de Futbol, com a dirigent representant del club. El ja exconseller i exdirectiu va presentar dimarts a la nit una carta de dimissió al president del club, Ramon Condal.

"M'han sorprès dues coses. Revolució al futbol base. La meva pregunta és: és que no funciona bé? És el moment adequat si s'ha d'arreglar alguna cosa? Doncs jo crec que no. Les coses, quan hi ha una revolució o una esmena, és perquè van malament. I donada la proximitat que hi ha fins al 30 de juny i els campionats que es poden jugar a finals de temporada... doncs la reestructuració no em sembla adequada", ha explicat al programa Mas Esports de COM Ràdio Antonio Morales.

"Treus uns col·laboradors que fins ara ho han fet magníficament per posar-ne d'altres en plena competició i faltant dos o tres mesos... això és el que m'ha estranyat a mi", ha afegit Morales, que ha fugit de possibles polèmiques amb el club. "Fora del club faig millor servei que a dins. Estic cansat de veure com hi ha persones que marxen del club i des de fora intenten desestabilitzar al club. Jo no ho faré, això ha de ser una cosa que ajudi a millorar al club", ha conclòs.

stats