Espanyol
Esports Futbol 16/07/2012

Baena: "Cada temporada som més veterans i això és positiu per a tots"

El migcampista de l'Espanyol no ha volgut fixar objectius de cara a aquesta temporada però ha assegurat que seria "un orgull veure's als llocs capdavanters"

Efe
1 min
Raúl Baena celebra el gol contra el Granada

PeraladaEl migcampista de l'Espanyol Raúl Baena ha assegurat que malgrat la joventut de la plantilla, la més jove de la categoria, "cada temporada som més veterans i això és positiu per a tots perquè coneixem millor la Lliga i també a nosaltres mateixos, i esperem que es noti al camp".

El futbolista, que va acabar com a titular en l'últim tram de la temporada passada, ha destacat la competència en el bloc de cara a la pròxima campanya: "Cada any en tenim molta, però que sigui encara més gran és molt positiu per a l'equip. Ens ve molt bé a tots, tant individualment com col·lectivament".

D'altra banda, l'andalús no ha volgut marcar-se objectius de cara a la temporada 2012-13. "Estem en pretemporada i ara mateix parlar de Champions és una mica precipitat, però des del primer partit anirem a buscar els tres punts per intentar estar al més amunt possible, seria un orgull veure's als llocs alts", ha dit.

Finalment, Baena ha reconegut que la plantilla està "satisfeta del treball que estem fent" durant la seva concentració de Peralada (Alt Empordà). "Ens estem entrenant moltíssim però amb ganes i il·lusió. Hem de carregar les piles per a quan comenci l'hora de la veritat", ha afegit.

stats