Espanyol
Esports Futbol 19/07/2012

Ben Sahar deixa l'Espanyol i signa per l'Hertha de Berlín

El davanter israelià tenia permís de l'entitat per negociar la seva sortida i ha anunciat a les xarxes socials que s'incorporarà al club alemany

Efe
1 min
Ben Sahar durant la presentació amb el seu nou club, l'Hertha de Berlin

BarcelonaEl futbolista israelià Ben Sahar ha signat per l'Hertha de Berlín alemany, tal com ha comunicat el mateix jugador a través de les xarxes socials, després de negociar durant els últims dies la seva sortida de l'Espanyol, amb permís de l'entitat, que no ha fet oficial encara l'operació. La web oficial del club alemany sí que ha fet públic el traspàs.

"L'Hertha de Berlín és un gran club i estic orgullós de formar-ne part. Ara és moment de començar a treballar dur i demostrar el que puc fer. Espero que el meu nou equip pugui tornar a ascendir a la Bundesliga", ha assegurat el davanter a través del Twitter, acostumat a canviar habitualment d'equip en la seva carrera.

Ben Sahar va arribar a l'Espanyol en la temporada 2009/10 procedent del Chelsea. L'internacional no entrava en els plans de l'entrenador blanc-i-blau Mauricio Pochettino, encara que sí que tenia una gran química amb l'afició de Cornellà-El Prat. Va ser cedit al Hapoel de Tel Aviv en la temporada 2010/11 i a l'Auxerre francès la passada campanya.

stats