Esports Futbol 25/06/2012

El Benfica prepara una oferta de tres milions d'euros per Álvaro Vázquez

El club de Lisboa estaria interessat en el traspàs del davanter espanyolista, de qui Ramon Planes va dir que "no estava en venda"

Ara
1 min
Álvaro vola per intentar controlar una pilota contra el Mirandés.

BarcelonaEl Benfica portuguès estaria interessat en fitxar el davanter espanyolista Álvaro Vázquez. L'entitat portuguesa hauria traslladat una oferta de tres milions d'euros al representant del jugador, Josep Mª Orobitg, que podria presentar-la a l'Espanyol en les pròximes hores. Álvaro, que encara no ha renovat amb l'entitat blanc-i-blava, sempre ha manifestat la seva voluntat de seguir al club i Ramon Planes, director esportiu espanyolista, va declarar recentment que el davanter "no estava en venda". La clàusula de rescissió del futbolista badaloní, a més, ascendeix a vuit milions d'euros, lluny de l'oferta inicial dels lisboetes.

Tot i els rumors que relacionen el jove davanter amb altres equips, com el Sevilla i l'Atlètic de Madrid, Álvaro ara mateix només està pendent de la llista definitiva de la convocatòria de Luis Milla pels Jocs Olímpics de Londres 2012.

stats