Espanyol
Esports Futbol 03/05/2012

Cancún serà el patrocinador principal de l'Espanyol fins al 2017

Les dues parts cooperen per organitzar una gira del primer equip espanyolista en finalitzar la Lliga actual i abans de l'inici del proper campionat

Ara
1 min

BarcelonaEl govern de l'estat de Quintana Roo ha decidit reforçar la seva aposta per l'Espanyol ampliant de tres a sis temporades l'acord de patrocini principal que es va concretar l'estiu passat. La marca Cancún, convertida en destinació turística internacional de referència, ha obtingut un enorme reconeixement al nostre entorn en la seva primera temporada com a principal patrocinador del club blanc-i-blau i ha decidit, conjuntament amb l'entitat, ampliar fins al 2017 el seu vincle.

Segons informa el club, "l'estabilitat i continuïtat d'aquesta relació permetrà abordar i consolidar més projectes conjunts entre Catalunya i l'estat de Quintana Roo i entre les ciutats de Barcelona i Cancún". Per això, ambdues parts cooperen per organitzar una gira del primer equip espanyolista en finalitzar aquesta Lliga i abans de l'inici del proper campionat.

La signatura i presentació pública d'aquest acord es portarà a terme aquest divendres.

stats