Espanyol
Esports Futbol 04/07/2012

"Defensaré els colors de l'Espanyol allà on sigui"; la carta de comiat de Javi Márquez

El club ha publicat un text en què el futbolista diu adéu als aficionats

Ara
1 min
Javi Márquez

BarcelonaL'Espanyol ha publicat a la seva pàgina web una carta en què Javi Márquez s'acomiada del club blanc-i-blau i dels seus aficionats. El text diu així:

"En aquests moment del meu adéu al club només tinc paraules d'agraïment.

Agraeixo principalment als socis i seguidors 'pericos' l'afecte que m'han donat en cada moment durant tots aquests anys. Han estat anys increïbles els que he viscut aquí i en els que ens hem emocionat i hem patit junts. Ha estat molt important per a mi sentir-me tan estimat per tanta gent, mai us oblidaré.

Són moltes les imatges que estan passant per la meva ment aquests dies, el moment en què amb 13 anys vaig trepitjar per primera vegada la gespa vestit amb la samarreta que tant desitjava, el meu debut, el primer gol a Primera Divisió, l'ànim de l'afició a l'estadi de Cornellà, els colors blau i blanc omplint-ho tot, l'orgull de portar aquest escut ... Inoblidables.

D'altra banda, als meus companys de vestidor, els que estan i altres que ja han marxat, gràcies per ajudar-me a ser millor futbolista i haver pogut créixer com a professional i persona al vostre costat.

La meva carrera continua i defensaré els colors allà on sigui amb la mateixa honestedat, dedicació i treball que aquí em van ensenyar des de tan jove, aquests valors que mai oblidaré.

Aquesta setmana es tanca una etapa important de la meva vida, qui sap si per sempre o per ara.

Gràcies a tots. Sempre us tindré en el meu cor".

stats