ESPANYOL
Esports Futbol 08/07/2011

Els jugadors del planter Clerc, Thievy i Pau faran la pretemporada amb el primer equip

De tots ells, el davanter francès Thievy ja va debutar la temporada passada a Primera Divisió de la mà del tècnic argentí, contra el Dépor a Cornellà-El Prat

Efe
1 min

BarcelonaEls futbolistes del filial de l'Espanyol Carlos Clerc, Thievy Boufama i Pau Senent realitzaran la pretemporada amb el primer equip a la localitat empordanesa de Peralada (Alt Empordà), a partir de dilluns que ve, 15 de juliol, amb la intenció de convèncer l'entrenador, Mauricio Pochettino.

El davanter francès Thievy ja va debutar la temporada passada a Primera Divisió de la mà del tècnic argentí, el 13 de març contra el Deportivo de la Corunya a l'estadi de Cornellà-El Prat. Va jugar tres minuts i es va convertir, llavors, en el setzè jugador a debutar en la màxima categoria amb Pochettino.

El cas del lateral esquerrà Clerc, al qual fins i tot es va relacionar amb el Reial Madrid, i del migcampista Pau Senent són diferents. No van arribar a estrenar-se a Primera, però el cos tècnic va estar molt atent als seus progressos. L'anterior campanya tots dos van alternar l'equip filial amb el juvenil.

De fet, els tres futbolistes s'incorporen més tard que la resta, ja que el 26 de juny passat van disputar la final de la Copa del Rei juvenil, que van perdre contra el Barça per 2-0. L'aposta pel planter de Mauricio Pochettino ha sigut una de les seves línies mestres des que va arribar a la banqueta blanc-i-blava.

stats