Espanyol
Esports Futbol 01/02/2012

L'Espanyol confirma la renovació de Kiko Casilla

Segons el conseller delegat, Joan Collet, "només falta la firma" perquè el porter tarragoní continuï a l'Espanyol durant dues o tres temporades

Efe
1 min
Kiko Casilla.

CornellàEl conseller delegat del RCD Espanyol, Joan Collet, ha revelat durant la presentació del migcampista Víctor Sánchez que la renovació del porter Kiko Casilla, que acaba contracte aquesta campanya, "està tancada per dos o tres temporades més i només falta la firma".

Casilla, després de la lesió del porter titular Cristian Álvarez el passat 8 de desembre en el derbi contra el Barcelona, està signant bones actuacions sota pals després de tornar a l'Espanyol de tres cessions a equips de Segona divisió. El tarragoní, de 25 anys, s'ha guanyat la confiança dels tècnics per la seva progressió.

El mandatari blanc-i-blau, a més, ha revelat que el club català ha mantingut contactes per allargar el contracte del porter Cristian Álvarez i del central Juan Forlín. "Us fixeu en Álvaro i Javi Márquez -en negociacions amb el club des d'aquest estiu- però també hi ha altres jugadors", ha comentat.

Joan Collet, finalment, ha explicat els secrets del possible fitxatge del lateral esquerre Joan Capdevila, al Benfica, al mercat d'hivern: "No estaven clares les possibilitats que sortís del seu actual club i els tècnics consideraven que amb la resta de fitxatges les necessitats ja estaven cobertes".

stats