Espanyol
Esports Futbol 04/03/2012

El Reial Madrid esclafa un Espanyol molt fluix amb una maneta inapel·lable (5-0)

Els homes de Pochettino s'han enfonsat després de rebre el 3-0 en el minut 1 de la segona meitat. Ronaldo, Khedira, Higuaín (2) i Kaká han sigut els golejadors

Albert Solé
Khedira i Higuaín celebren el segon gol del Madrid

BarcelonaL'Espanyol ha sortit golejat del Santiago Bernabéu després d'un molt mal partit. El Madrid, sense necessitat de jugar al límit, ha guanyat amb molta facilitat, i Kiko Casilla encara ha fet algunes aturades de mèrit. L'Espanyol ha sumat 2 punts dels últims 15 disputats. I el Madrid continua intractable, suma la desena victòria seguida des de l'1-3 al Bernabéu amb el Barça, i manté els 10 punts de marge sobre els de Guardiola.

Gonzalo Higuaín ha marcat el cinquè gol del partit després d'una gran acció de Kaká, que ha superat Javi López amb un bon dríbling, i confirma que l'Espanyol feia estona que havia plegat veles. El quart gol de Kaká, en una gran jugada individual i un xut final sense angle, ha arribat quan el partit ja estava trencat.

Gonzalo Higuaín ha sentenciat el partit tot just començar la segona meitat amb un gol rapidíssim. Pochettino havia fet dos canvis per mirar de canviar la tendència de la primera meitat (Sergio García i Baena per Coutinho i Álvaro), però el gol de l'argentí ha tallat totes les opcions de remuntada.

L'Espanyol havia arribat al descans del partit contra el Madrid amb un resultat clar de 2-0 en contra. Tret d'uns primers minuts en què el partit estava obert, i una tímida reacció just abans del segon gol, l'equip de Pochettino ha estat molt fluix i tendre a la primera part.

Khedira ha marcat el segon gol del partit en un contracop conduït per Cristiano Ronaldo i ha fet més gran el forat al marcador. El gol ha arribat després d'una lleugera recuperació de l'Espanyol, que havia quedat tocat després de l'1-0. Cristiano Ronaldo ha sigut l'autor de l'1-0 després que Raül Rodríguez perdés una pilota a la frontal de l'àrea, i Özil ho aprofités per assistir el portuguès, que no ha fallat dins de l'àrea.

El Reial Madrid havia començat a assetjar la porteria de Kiko Casilla després d'uns deu minuts de tempteig.

Fitxa Tècnica:

Reial Madrid: Casillas, Arbeloa, Carvalho (Varane 46'), Sergio Ramos, Marcelo; Khedira, Xabi Alonso; Kaka, Özil (Callejón 68'), Cristiano Ronaldo; Higuaín (Morata 80').

RCD Espanyol: Kiko Casilla, Javi López, Raúl Rodríguez (Jordi Amat 60'), Héctor Moreno, Dídac; Forlín, Romaric; Weiss, Verdú, Coutinho (Baena 46'); Álvaro Vázquez (Sergio García 46').

Gols: 1-0 (23') Cristiano Ronaldo. 2-0 (38') Khedira. 3-0 (46') Higuaín. 4-0 (66') Kaká. 5-0 Higuaín (78').

Àrbitre: José Antonio Teixeira Vitienes. T.G.: Carvalho; Forlín, Romaric i Baena.