Espanyol
Esports Futbol 06/06/2011

Dani Sánchez Llibre confirma que deixa la presidència de l'Espanyol després de 14 anys

La decisió ha estat consensuada per tot el Consell d'Administració, i el seu substitut podria ser Ramon Condal a partir del 12 de juliol si la Junta d'Accionistes ho aprova

Redacció
1 min
Dani Sánchez Llibre, en la roda de premsa.

BarcelonaDani Sánchez Llibre ha comunicat avui als membres del Consell d'Administració la seva decisió de deixar la presidència de l'Espanyol després de catorze anys al càrrec.

Sánchez Llibre ha explicat que les raons "són personals" i que no marxa "cremat". "Catorze anys són molts anys i un té ganes d'enfocar la seva vida per un altre camí, la família, la meva feina, però no pel futbol. El cos humà diu prou i ara és el moment de marxar. El club ha de seguir endavant. Com sempre dic, necessaris som tots, però imprescindible ningú".

Ramon Condal és l'únic membre del Consell que s'ha presentat com a candidat a substituir-lo, i Sánchez Llibre confirma que tindrà el suport de les seves accions. "De la mateixa manera que ell ha col·laborat amb mi, ara li dec la meva ajuda", ha dit.

Sánchez Llibre ha assegurat que no es planteja tornar i que, en cap cas, aquesta decisió tindrà marxa enrere en el futur. "Quan un se'n va, se'n va", ha afirmat.

El Consell ha convocat una Junta d'Accionistes extraordinària per al 12 de juliol per confirmar quin serà el nou president, i fins aquell dia Sánchez Llibre continuarà al càrrec.

stats